Malermester i Odense og Fyn - sprojtemaling og farvehandler

Sprøjtemaling af høj kvalitet

Har du døre, vinduer eller skabe der skal sprøjtemales, så kan vi hos DMC malerfirma sprøjtemale alt inden for træværk med mere. Ved sprøjtemaling får du en flot finish uden striber og mønstre, som samtidig har en stærkere overflade sammenlignet med maling med pensler eller rulle.

Grundig klargøring inden sprøjtemaling

For at få det flotteste resultat, sørger vi for en grundig klargøring inden vi starter med sprøjtearbejdet. Dette indebærer blandt andet rengøring, afslibning af gammelt maling og spartling af revner og ujævnheder. Det er en længere proces, som også afspejles i slutresultatet, som tydeligt bærer præg af kvalitetsfuldt arbejde.

Kontakt vores sprøjteværksted

Er du i tvivl, om vi kan sprøjtemale, det du ønsker, er du altid velkommen til at tage os med på råd. Du er altid velkommen til at levere dine døre, vinduer eller andet hos os. Vi kan også mod ekstra betaling afhente og levere det for dig. Ved specialopgaver omkring sprøjtemaling kommer vi selvfølgelig gerne ud til dig og udfører sprøjtemalingen. Med værksted i Odense servicerer vi hele Fyn.

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling. Er du interesseret, hører vi gerne fra dig. Kontakt os her eller på tlf. 6611 2133

 

Vil du høre mere om vores malerarbejde eller farvehandler?

© DCM malerfirma
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik